mayorista textil barcelona

Majorista tèxtil a Barcelona

Som un equip jove i àgil liderat per la segona generació de JM Marin que compta amb una llarga experiència en el sector tèxtil, amb més de 40 anys, sent referent a nivell nacional en venda tèxtil al major, roba laboral i roba promocional.

Gràcies a això, Shirt & T-Shirt Barcelona, compta amb un dels majors portfolis tèxtils amb les millors marques internacionals i amb un extens ventall de tallers i empreses especialitzades en brodat i estampat tèxtil, que ens garanteix poder oferir sempre als nostres clients el millor gènere amb la màxima qualitat, mínim cost i complint amb els terminis previstos.

Portem més de 30 anys uniformant a empreses amb la màxima qualitat i servei:
Hotels, Ports i Clubs Esportius, Laboratoris, Restaurants, Col·legis,…

Treballem dia a dia amb empreses de publicitat, estudis gràfics, gabinets de premsa i comunicació,…coneixem que necessiten i com, les nostres respostes són immediates, proposant models amb mostres físiques, renders amb les personalitzacions sol·licitades, i pressupostos, amb temps de fabricació mínims. A més de personalitzar l'etiquetatge, embossament i picking de les comandes requerides.

Disposem d'un estoc permanent en les peces de roba bàsiques com són samarretes de cotó, polos, dessuadores,… amb un servei intern de disseny i personalització podent aconsellar la millor opció i personalitzat en el menor temps possible, a més d'oferir la possibilitat de confeccionar les seves pròpies peces de roba, obtenint com resultat col·leccions úniques.

Per això, comptem amb clients com *MotoGP, Audi, *FerreroIbérica, *Radisson *Hotels, *NH Hotels,…
Outlet de ropa laboral y promocional
Mayorista textil en barcelona
¡Suscriu-te a la
nostra newsletter!
Manténgase informado de todas nuestras promociones y descuentos.


Carrer Bruc 9, Barcelona (08010), España - T 93 268 03 81, F 93 268 28 34 - info@shirtbarcelona.com